Wednesday 15 March 2017

From the footage of lovely GOTO cow's lunch time🐮/[対訳]愛嬌タップリの五島牛🐮の昼食風景から


<英語版>
[Todays topic]

It's travel report from FUKUE island ofGOTO ISLANDS on the East China Sea about the ''GOTO beef cattle'' noted for itsunbearable delicious taste!! 

''GOTO beefcattle'' bred in this remote island blessed with bountiful nature is characterizedby a moderate amount of fat(so called exquisite marbled beef) as well asjuiciness and sweetness. Particularly,the evaluation of it's fillet is so high along with that of the world famousKOBE beef fillet!! Surprisingly, thehistory of GOTO cow dates the YAYOI PERIOD(300 BC~250 AD). During the HEIANPERIOD(794 AD~1192 AD?), GOTO cow of clever and gentle was utilized asimportant workforce of OX CART for the aristcracy in the capital of KYOTO atthat time. Considering of thegeographical location of this remote island, this episode shows the admirableexcellence of GOTO cow as livestock of WAGYU.🐮 And now, this gentle and docile cattle are raised affectionately byGOTO's daily farmers like their family being fed with natural grass blown bythe sea breeze. So, please enjoy theviewing of the footage of GOTO cow's lunch time by a link 🎥placed at the top !! (They are lovely and full ofcuriosity!!)
<For your information>
❖My Youtube Channel) GOTOISLANDS:Japan Travel Guide 👉 https://www.youtube.com/channel/UCOSdBZrp3z3n16I_0KuWFrQ
<日本語版>

東シナ海を臨む五島列島の福江島から、堪えられない美味しさで知られる五島牛に関するレポートです。

豊かな自然に恵まれたこの離島で育てられた五島牛は、程よくサシの入った霜降りとジューシーな旨味が特徴です。とりわけヒレ肉の評価が高く、世界的に有名な神戸牛のそれと並び称さるほどです!!
また、驚くべきことに五島牛の歴史は、弥生時代まで遡ります。そして、平安時代には、賢く温和な五島牛は、当時の都である京都で、貴族の牛車用に重宝されておりました。離島であることを考えれば、このエピソードは和牛と言う家畜としての五島牛の卓越した優秀性を物語るものです。そして、今では、この優しく従順な五島牛は、潮風をたっぷり受けた自然の草を食みつつ、五島の畜産農家に家族同然の愛情を込めて育てられているのです。それでは、冒頭のリンクビデオで、五島牛の昼食風景をお楽しみください!!(愛らしく好奇心いっぱいです)
<ご参考までに>
❖My Youtube Channel) GOTOISLANDS:Japan Travel Guide 👉 https://www.youtube.com/channel/UCOSdBZrp3z3n16I_0KuWFrQ

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